Na een lange en turbulente periode waar de evenementensector het flink te voorduren kreeg en wij allemaal in onzekerheid leefden is het moment waar wij allemaal lang op hebben gewacht nu eindelijk daar!

Toffler bestaat dit jaar 10 jaar en dit gaan wij natuurlijk groots uitpakken met Toffler Indoor – 10 Yr Anniversary! In de voormalige onderzeebootloods organiseren we naast de gebruikelijke nachteditie op vrijdag 26 November (22:00-08:00 uur) nu ook een dageditie op zaterdag 27 November (16:00-02:00 uur). Tijdens de 10 Yr Anniversary hebben wij een selectie gemaakt van alleen de beste namen uit de binnen- en buitenlandse house- en techno scene zodat dit jaar een onvergetelijke editie gaat worden.

Dankzij jullie zijn Toffler en onze tunnel wereldwijd een begrip geworden. Al 10 jaar lang mag Toffler ieder weekend haar deuren openen voor liefhebbers van house en techno. Diverse grote namen uit de Nederlandse- en buitenlandse house- en techno scene hebben 10 jaar lang het publiek mogen vermaken in onze tunnel en wij zijn zeker uit naar meer!

De tickets voor Toffler Indoor Festival 2021 zijn voor zaterdag uitverkocht. Gelukkig zijn de Late tickets voor vrijdag nog wel beschikbaar! Wees er snel bij want wij verwachten dat de 10 Yr Anniversary snel zal uitverkopen!

Door de huidige coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt om 75% van de capaciteit te gebruiken. Mochten de maatregelen veranderen, dan zullen wij de overige 25% van de kaarten online verkopen in de ticketshop. Wij zullen geen kaarten aan de deur verkopen.

Via de onderstaande link kan je jouw e-mailadres achterlaten om een plek te bemachtigen in de wachtrij en ontvang als eerste bericht over de beschikbare tickets!

http://eepurl.com/hKLhW5

Tot 26 & 27 November in de Onderzeebootloods!